Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   
Sâmbătă: 1 Februarie 2014

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Fapt divers
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Publicitate
Pamflet
Lumea lui Rotundu

1 EURO = 4.6679 lei
1 USD = 3.8116 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 57462049
Interes crescut pentru terenurile agricole şi forestiere din România

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Ochi de vultur
Să vadă acum voievozii şi domnitorii noştri cum vând,cei care ne conduc astăzi,pământul ţării care este îmbibat cu sângele celor care au luptat pentru fiecare palmă să o lase urmaşilor,peste neam...Să vadă terenurile mănoase date,chilipir,la metru pătrat...hectare întregi...Să ajungem noi, românii, slugi în propria ţară...Pământul ne hrăneşte;cel care va avea o bucată de pământ,nu va muri de foame!Pămăntului este de nepreţuit.Vom conştientiza după ce vom fi slugi,iarăşi,la boieri!
Autor: Ochi de vultur
Gigantul american Monsanto,care şi-a aruncat un tentacol şi în ţara noastră,sprijinit de imbecili precum Valeriu Tabără sau Cosmin Chioreanu, cultivă plante doar modificate genetic!„Europa este singurul continent în care nu se permite folosirea materialului genetic folosit în biotehnologii. America de Nord, America Latină, Asia, China acum, Africa de Sud, au adoptat această tehnologie\".Fals!În Europa se lucrează voalat,gusturile fade trădează minciuna!

Autor: Ochi de vultur
Am văzut(într-un reportaj)cum micii proprietari americani,cultivatori de legume şi cereale naturale,luptă cu politica birocratică a statului şi a celor de la Monsanto.Proprietarii conservatori sunt mereu ameninţaţi şi daţi în judecată că au îndrăzneala să nu cultive plante modificate genetic.Sunt acuzaţi că,prin polinizare,plantele naturale strică calitatea celor modificate.Şi statul îi sprijină.Iar noi îi pripăşim;şi mămăliga să ne fie amară!
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă

Contact: jurnalulbtd@gmail.com
Telefon: 0745 544 745

Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!