Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   
Marţi: 19 Noiembrie 2013

Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Ştiri agenţii
Horoscop
Gastronomie
Comentarii
Evenimente
Lumea lui Rotundu

1 EURO = 4.6656 lei
1 USD = 3.8059 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 57416682
Botoşani: Domnule preşedinte, daţi-i afară pe cei din conducerea Nova Apaserv

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Ochi de vultur
Parca nu demult,in intreg Botosaniul erau numai transee.Compania Hidrocontructia lucra intens la reabilitarea intregii retele de apa si canalizare.Desigur,era an electoral si lucrul trebuia facut in pas galopant,sa fie finalizat pana la alegeri.Nu a contat cum s-a lucrat,era important sa se termine cat mai repede.La final,intr-adevar,aratau frumos drumurile asfaltate pe deasupra;de dedesubt,insa,urma sa avem mari si neplacute surprize.Niste fonduri trebuiau justificate si au fost.Dumnezeu stie cum.Si cei implicati!
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă

Contact: jurnalulbtd@gmail.com
Telefon: 0745 544 745

Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!