Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   
Luni: 21 Octombrie 2013

Politică
Infracţiuni
Economic
Editorial
Ştiri agenţii
Horoscop
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Important
Evenimente
Lumea lui Rotundu

1 EURO = 4.6646 lei
1 USD = 3.7833 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 59128441
Botoşani: Circ electoral creştin ortodox la biserica din Smârdan

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Dodo
Asa se intampla cand masura tuturor lucrurilor este banul. Mai bine bani decat onoare.
Autor: Anonim
Chelaru a construit o Primarie frumoasa,un Parc cu scena,banci,lacuri si arteziene,a asfaltat drumul Smardan-Suharau,drumul Suharau-Oroftiana,a dotat Primaria cu buldo-excavatoare si camioane cu care a refacut santurile si drmurile,a construit doua scoli si a reparat alta,organizeaza cu bani de la sponsori Zilele comunei in fiecare an.Si nu in ultimul rand,a renuntat la Scoala de partid si a facut Fac. de Drept.
Autor: Plevnean
Ce-a făcut Chelaru, n-a făcut digeaba. Şi-a tras partea, că s-a îngrăşat ca un purcel. Ce-a făcut a făcut pe banii publici şi nu pe ai săi. Dacă din ce-a furat a dat şi la biserică declaraţi-l şi pe el sfâmt. Merită!
Autor: ioan
Interesant, cand cineva face cate ceva totinsar in sus cu suspiciunile (sar cei care in viata lor nu au construit nimic si au stat cu mana intinsa la guvernanti). Oare atat de rau am ajuns incat sa preferam trandaveala si vorbaria goala decat munca si implinirea datoriei. De asta nu se inghesuie mai nimeni sa devina voluntar, pentru ca cei care stau pe margine fac galerie (\"demisia, sa plece acasa etc)
Autor: Pt.Plevnean
Chelaru nu a construit din banii sai,ca doar nu e fraier.In schimb i-a umblat mintea sa aduca,cum necum, bani in comuna.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă

Contact: jurnalulbtd@gmail.com
Telefon: 0745 544 745

Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!