Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   
Marţi: 22 Mai 2012

Evenimente
Infracţiuni
Editorial
Învăţământ
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Lumea lui Rotundu

1 EURO = 4.6609 lei
1 USD = 3.7530 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 58350561
Călăraşi: Eveniment de neuitat pentru bătrânii comunei

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: CM-gv.ilas@yahoo.com
Frumoasa initiativa,dar bine ar fi ca, camapania electorala sa dispara din biserici.Nu stiu de ce preotii se complac in asa mizerii care aduc mai atingeri bisericii ortodoxe.D-l Tabuleac,ar trebui sa ;le spuna acestor batrani ca si el a contribuit la taierea de pensii si salarii,iar pensionarii sa nu se mai lase inselati de oamneii PDL>acest partid de oportunisti trebuie sa dispara.
Autor: ueeu
nu au mai venit sa le ceara biruri acum le vor voturile dupa aia vin ele si birurile
Autor: BRISCA
mai ILAS,fii sigur ca pdl-eii nu au taiat din pensia acestor tarani simpli ,ce au pensii de pana in 3-4 sute lei noi.stii si tu ce pensii au fost taiate alea nesimtite de 70-100 milioane per luna. nu mai unbla cu fumigene ca nu tine.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă

Contact: jurnalulbtd@gmail.com
Telefon: 0745 544 745

Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!