Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   
Joi: 27 Octombrie 2011

Evenimente
Fapt divers
Editorial
Administraţie
Social
Sindicate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Publicitate
Caricaturi
Lumea lui Rotundu

1 EURO = 4.6646 lei
1 USD = 3.7833 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 59173179
Botoşani: Confuzia din capul Cătălinei Lupaşcu

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: Ioana
Fata asta are toate calităţile unei blonde. Să-şi vopsească părul.
Autor: Gigi
Dupa comasare ar rezulta un Spital judetean de Urgenta de aproximativ 1800 de paturi. Pasul 2 va fi reducerea numarului de paturi la 1000 conform intelegerilor avute cu FMI si BM , nici un spital judetean nu va putea depasia aceasta cifra. Daca personalul medical se va descurca si va pleca , pacientii ce vor face? Ganditul e liber...

In Ministerul Sanatatii nu mai sunt specialisti...acestia au plecat demult in alte zone. Sunt cei cu pile, politruci si cativa timorati...Ce dracu se vrea pana la urma, descentralizare sau recentralizare si pe banii cui?

Autor: valY
Aceiasi situatie ca si Inspectia in constructii ,pleaca la Iasi cine nu are loc aici.
Autor: Gina
Mă Gigi, pe asta cu reducerile de paturi de unde ai mai scos-o? În ţară nu s-au redus paturile, de ce s-ar reduce la Botoşani? Nu mai umbla cu fofârlica ca Oprişanu, că nu ţine.
Autor: ana
Tine si asta cu madam Olaru...cum sa ramana ea fara functie...ce e greu de inteles?
Autor: Artemisa
Doamne, dar asta câ a ajuns vice CJ? În şcoală era printre ultimii din clasă şi pricepea extrem de greu lecţiile la mate.
Autor: Gigolo
Că tare timidă este drăguţa de ea. Oare o fi căsătorită, că m-am îndrăgostit de ea. Câtă gingăşie la ea. La ce-o fi privind în jos?
Autor: Anonim
of
Autor: asurbanipal
Doamne...ne meritam soarta....cesa mai zici?
Autor: Gigi pentru Gina
Sunt apolitic si nu ma intereseaza Oprisanu. De unde am scos chestia cu paturile? Citeste scrisoarea de intentie a guvernului catre FMI..un scurt rezumat ti-l fac eu : "oficialii din Ministerul Sănătăţii continuă măsurile care vizează reducerea numărului de paturi din spitale. Astfel, potrivit unei măsuri impuse de Minister, reducerea numărului paturilor din spitale ar putea să continue şi în anul 2012. La nivelul ţării, este vorba de renunţarea la un număr de aproximativ 15.000 de paturi"Toate Casele de Sanatate judetene au fost anuntate de acest lucru, dar nimeni nu stie cate paturi se vor reduce in fiecare judet. De la anul va intra in vigoare pachetul minim de servicii prin asigurarea obligatorie, care va fi atat de minim incat nu te vei putea apropia de spital decat in primele 48 de ore care fiind considerate urgenta, vor fi decontate de M.S. In rest asigurari private la cine-si permite...Asta a zis si fortat FMI prin Jefrey Franks, sa deschidem piata catre asigurari private..
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă

Contact: jurnalulbtd@gmail.com
Telefon: 0745 544 745

Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!