Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   
Sâmbătă: 18 Decembrie 2010

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Lumea lui Rotundu

1 EURO = 4.6646 lei
1 USD = 3.7833 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 59136633
Săraci, dar corecţi şi cinstiţi cu statul!

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: OM
Cetăţeanul român este corect faţă de stat! Este valabilă şi reciproca? NU! Vedeţi cum pensionarii, cei cu venituri modeste şi foarte modeste, de unde au, de unde n-au, caută să-şi achite datoriile faţă de stat! Gândiţi-vă că şi la aceşti oameni vin sărbătorile şi ar vrea şi ei să simtă acest lucru! O "regulă" spune că unui om, dacă nu-i dai numic, nu poţi să-i ceri numic! Oare Ialomiţianu a terminat procesul cu statul? O fi încasat drepturile pe care i le datora statul Român? Săracul de el! Parcă mi-e milă de el şi de care nu au decât câte 3-4 maşini de lux, câte 2-3 vile, câte 5-6 terenuri intravilane prin cine ştie ce oraşe şi câte 7-8 terenuri extravilane prin zone pe unde urmează să se construiască cine ştie ce obiectiv de interes naţional! Dacă s-ar spune public-ori asta nu se poate-cam cât datorează "calicii" ăştia statului, multe s-ar vedea!
Autor: Nesuferitul
Felicit toti cetatenii din judetul botosani care si-au achitat obligatiile fiscale. Numai asa vom putea deveni ceea ce odata am fost...
Autor: Ura 2010@yahoo.com
Am tras doua concluzii:1)Intunericul este mai dens la piciorul lampii;2)Activitatea mafiota a actualei guvernari este mai infloritoare in judetele din sud si din Ardeal.Ce folos ca la repartizarea banilor pentru investitii suntem uitati.Propun o blocada a banilor si sa nu mai trimitem nici un leu la Bucuresti.Daca sunt banii nostri ,sa ramana ai nostri.
Autor: Tralala
Cu ce eforturi si sacrificii s-au obţinut aceste rezultate? Cu multe falimente, cu mulţi şomeri, cu mulţi executaţi siliţi şi lăsaţi fără avere. Este dovada servilismului funcţionarilor faţă de stat şi a lipsei de gândire economică. Cele mai dezvoltate judeţe sunt şi cele mai mari restanţiere. De ce? Pentru că acolo Fiscul a lăsat oamenii să se dezvolte şi nu i-au jumulit pentru stat. Statul risipeşte banii, oamenii îi înmulţeşte.
Autor: un taran
Daca nu ar exista coruptie si daca cei mari si-ar plati obligatiile fata de stat,Romania ar iesi din criza in primul trim.in 2011.Cei mici si saraci totdeauna platesc pentru ca ei sint primii executati.SUCCES ROMANIA.SARBARORI FERICITE FRATI ROMANI.
Autor: Anonim
felicitari, in primul rand agentilor economici care si respecta statutul si fac platile catre stat, felicitari executorilor fiscali care si fac treaba, indiferent de vremea de afara si de cati bani au in buzunar sau pe fluturas......restul, e ceata....
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă

Contact: jurnalulbtd@gmail.com
Telefon: 0745 544 745

Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!