Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   
Sâmbătă: 28 August 2010

Evenimente
Politică
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Important
Lumea lui Rotundu

1 EURO = 4.6595 lei
1 USD = 3.7306 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 58309301
Printr-un manageriat prost şi incompetent Ţâbuleac şi Georgescu au lăsat Botoşanii fără apă

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: monsieur
ce solutii asteptati de la plangaciosul de Tibuliac, a avut vreodata solutii la ceva? tot a aratat cu degetul la altul, acu ca e in concediu....ce solutii sa aiba? credeti ca datoria asta s-a facut de doua zile? asta s-a facut in ani si pe dl Tibuliac nu l-a interesat ca ramane lumea fara apa....halal management dle presedinte
Autor: consumator cu plata la zi
Ar trebui d-le Rotundu sa evidentiati si mamageriatul celor de la Termica si Consiliul Local Botosani pentru datoria de 50 miliarde catre SC APA GRUP! In curtea lor de ce nu va uitati? Daca Termica ar achita macar jumatate din datorie, APA GRUP si-ar stinge datoriile catre EON. E vorba de 22 miliarde.Ce ziceti?
Autor: irimescu
Nu e Tabuleac vinovat...Nemtii astia puteau sa se gandeasca ca noi ca ramanem fara apa...
Autor: eu
Si totusi, chiar daca ar fi avut datorii, nu se taie apa la 200.000 locuitori. Intr-un Stat de drept si o democratie functionala firma care e vinovata plateste cu varf si indesat. Deja devine proverbiala marlania germana cand e vorba de profit. Asta nu mai e privatizare ci nesimtire crasa. Inca o dovada ca privatizarile in Romania nu numai ca nu au adus bani la buget, ci au luat si bruma ce o mai aveam.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă

Contact: jurnalulbtd@gmail.com
Telefon: 0745 544 745

Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!