Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   
Luni: 16 Noiembrie 2009

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Economic
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Umor
Gastronomie
Pamflet
Caricaturi
Lumea lui Rotundu

1 EURO = 4.6650 lei
1 USD = 3.7930 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 59186514
„Vom face în aşa fel încât bugetarii să nu se simtă ameninţaţi”

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: radu c
Domnul primar, cu seriozitatea care il caracterizeaza va face cu siguranta tot ce va sta in putinta sa se tina de cuvint.Este o perioada dificila pentru toti romanii si de aceia exemplul pe care l-a dat la primarie cu zilele de concediu fara plata vine in intimpinarea acestor probleme.Speram ca incepind cu anul viitor, sa se relanseze economia iar asta se va realiza si cu aportul unui guvern de dreapta cu pondere PDL si cu Basescu presedinte.O echipa buna cistiga intotdeauna!
Autor: hagi
Botosaniul primar gospodar, judetul este condus tot de un PDL=ist asa ca pentru iesirea din criza il vom vota pe Basescu sa-si faca un guvern competent cu croitoru sau negoita si cu siguranta eforturile de acum nu vor fi zadarnice.
Autor: psd
Toti putem vedea cite s-au schimbat in oras in ultimii ani.Prmarul nostru e in primul rind un bun gospodar.Speram ca anul viitor va fi mai bine dar ar trebui sa punem si noi umarul la treaba.
Autor: Daniel
Amenintati de cine? De incompetenta celor care guverneaza tara?
Autor: ptr.hagi
Chiar crezi ce spui???Hai sa nu ne amagim degeaba,voteaza cu cine vrei si lasane in pace.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă

Contact: jurnalulbtd@gmail.com
Telefon: 0745 544 745

Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!