Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   
Luni: 2 Iulie 2007

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ofertă de afaceri
Umor
Reportaje
Comentarii
Religie
Proverbe şi...
Publicitate
Lumea lui Rotundu

1 EURO = 4.6650 lei
1 USD = 3.7930 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 59186414
Ce se întâmplă când patronii au imunitate faţă de lege Ţeapă de două miliarde, trasă muncitorilor de la Filatura Flămânzi

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Anonim
Cred ca este vorba de carduri pentru salarii cu CREDITARE pana la 3 salarii. Daca BRD a facut aceste carduri fara sa aiba semnatura salariatilor ( ce nu prea cred ca s-a intamplat)... sa fie sanatoasa si sa suporte pierderea (caci, slava Domnului, are de unde!).

Daca salariatii au semnat pentru acest tip de card si au beneficiat de credite, sa plateasca!

Daca le-a falsificat cineva semnaturile, sa plateasca (pe de o parte) si sa-si ia un concediu de odihna a mintii la unul din penitenciarele de mare siguranta din Romanica ( desi, nu prea cred ca se va intampla asa ceva, mai ales daca e... becher, neicusorule !).

Mai stie cineva cate firme s-au perindat si au falimentat in acel loc?

Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă

Contact: jurnalulbtd@gmail.com
Telefon: 0745 544 745

Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!