Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   
Joi: 14 Iunie 2007

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Gastronomie
Comentarii
Proverbe şi...
Lumea lui Rotundu

1 EURO = 4.6614 lei
1 USD = 3.7984 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 57389025
Răutatea din noi uneori este de nestăvilit

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Pluto
D-le Rotundu, e foarte clar ca nu cunoasteti legislatia actuala. Dar...sa vedem ce ati face daca ar construi cineva o statie de betoane sub geamul dvs. Sau o statie PECO...
Autor: legea
in cazul statiei de betoane a familiei Bidasca nu exista nici autorizatie de constructie de la Primarie si nici acord de mediu de la Agentia pentru Protectia Mediului, domnule Rotundu.
Autor: BIDASCA
CUM SE FACE CA DACA MBB AVEA TOATE AUTORIZATIILE LEGALE GARDA DE MEDIU LA AMENDAT CU 30000 LEI . NU MAI DEZINFORMATI CITITORII.
Autor: anonima
- o statie de betoane nu se amplaseaza in interiorul orasului (si nu trebuie sa va legati de studiile superioare sau inferioare ale populatiei);

- personalul care lucreaza la mediu trebuie intr-adevar sa- l protejeze iar orasul este extrem ,etrem de murdar ;

Autor: fost simpatizant Flutur
Bravo, dom'primar,

Statie PECO trebuie pe Bulevardul Eminescu, in zona centrala. Mai amplasati o statie PECO in parculetul din spatele primariei si e perfect. In celelelalte orase se pune problema scoaterii acestor statii din zonele populate. Nu simpatizez cu PSD-ul, nici cu d-na Afarasinei, dar acum are dreptate.

Autor: yep
In Roman exista Kaufland, din pacate la noi nu. Apropo observ ca dupa 89 multi care nu au avut cu acest oras o anumita legatura{ca loc de bastina} acum sunt mari propietari de pamint Cind are de gind primaria sa-mi returneze cei 800 de metri patrati din zona Bulevard Eminescu!
Autor: constantin
Ce sa spun ?Saracul ROMPETROL a pagubit in aceasta afacere.Dupa FLUTUR ar mai trebui statii de benzina si in piata primariei.ROMPETROL SA FACA UN OBIECTIV SOCIAL DE CARE DUCEM CU ADEVARAT LIPSA,EXEMPLU UN CAMIN DE BATRANI,AMARATI SI FARA FAMILII.
Autor: BRINZEI VASILE
OAMENII NU SUNT RAI CUM AR MERITA CE-I CE AU OTGANIZAT LICITA'IA CU BULEVARDUL

RUSINE AM RAMAS CU CANELELE SAPATE

Autor: gica
Un ziar ar trebui sa fie impartial. Nu este cazul acestui ziar care dezinformeaza populatia.
Autor: Iago
Vărsaţi-vă tot veninul. Câţi dintre voi a iniţiat o afacere ca să creeze locuri de muncă?
Autor: tot gica
nu prea intelegem ce legatura are poza primarului cu semnatarul articolului
Autor: Daniel
PECO Bereşteanu este amplasat în centru, chiar lângă Bancpost. Un PECO lângă stadion nu face decât să vină în ajutorul celor cu maşini mici, să alimenteze mai uşor. Afrăsinei ar face mai bine să-şi stropească bărbatul cu apă rece, poate îşi revine din beţie. Ea când şi-a construit vilă la Lebăda, pe terenul ţăranilor de la Curteşti, i-a demonstrat cineva la poartă? Nu.
Autor: Victor Construct
Staţia de betoane este în Manoleşti deal, în zona industrială, iar calicii de acolo n-au dreptate. Numai că, cu o zi înainte Victor mihalachi le-a dat de băut să iasă la protest. Dacă Bidaşcă face staţia de betoane, preţul va fi mai mic ca la Victor Construct, iar Mihalachi nu va mai avea cui vinde betonul. Luptă între rechini, iar calicii sunt masa de manevră.
Autor: Cetăţeanul turmentat
Ce staţie betoane, ce PECO, făceţi-le domn primar o crâşmă. Toată lumea va fi mulţumită.
Autor: JE SUIS. 1
Dle ROTUNDU de aceasta data nu mai aveti dreptate .De ce Bidasca nu construeste nu una, ci zece statii de betoane, dar in AFARA ORASULUI?Poate sa inceapa concurenta cu mihalache.Nu este greu sa ne imaginam impactul asupra locuitorilor din zona si asupra medilui cind aceasta statie va functiona.Apoi, nu intamplator acei locatari de linga magazinul lui Chelaru sunt nemultumiti.In mod sigur ca prin inaltarea cladirii a incomodat locatarii, incalcindu-le astfel dreptul la intimitate.Cit despre statiea PECO de pe Bdul Eminescu daca are toate aprobarile, s-a facut o MARE,MARE GRESEALA.In Botosani singura zona mai ozonata este bulevardul(desi sau taiat si pomi care nu trebuia--edilii nostri sa traiasca)iar daca o mutilam si pe aceasta.........
Autor: JE SUIS 2
Ma surprinde grija primarului fata de afacerile ROMPETROL.......Cind 50% din productia de petrol necesara consumului Romaniei este asigurata din resurse autohtone,DE CE AVEM CELE MAI MARI PRETURI LA COMBUSTIBIL????Dl.PATRICIU sa traiasca iar scumpii nostri edili sa ajute ROMPETROLUL(saracul)cu inca o statie construita in fata Primariei,a Consiliului Judetean si a Prefecturii.
Autor: p.i.zdarescu
Mai sunt si alte statii de betoane in zona industriala a orasului(proprietate a firmelor CONDACIA si VICTOR CONSTRUCT). Mai sunt statii pentru distributia carburantilor in plin centrul municipiului (langa Biserica Sfantul Gheorghe). Care ar fi problema? Cu ani in urma cand zona industriala functiona la parametrii maximi nu se plangea nimeni de zgomot. E mai bine fara locuri de munca? E mai bine ca toti oamenii din aceasta urbe sa plece la munca pe alte meleaguri? Domnul Rotundu are mare dreptate. Viata ne face sa fim foarte rai. Numai ca, acest rau nu ne ajuta, nu este benefic si nici constructiv.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă

Contact: jurnalulbtd@gmail.com
Telefon: 0745 544 745

Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!