Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   
Joi: 17 Mai 2007

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Sport
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Gastronomie
Comentarii
Proverbe şi...
Lumea lui Rotundu

1 EURO = 4.6539 lei
1 USD = 3.7867 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 58425068
Lucrări pe banii publici, executate în dorul lelei

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: emil
Domnule Rotundu aveti mare dreptate din pacate asa se intimpla in Botosani am rugamintea ca cititior fidel sa gasesc mai multe articole acide in ziarul dvs deoarece nu se face mare lucru pentru orasul acesta si am ramas tare in urma fata de vecinii din SV.(vedeti investitiile metro Kaufland etc)
Autor: Anonim
E bataie de joc, umbla beti toata ziua muncitorii astia, nu-i controleaza nimeni?
Autor: s-ar putea sa nu fie chiar asa
Intamplator, stiu ca acel patron bine intentionat (Curelaru, pentru care se vede de la o posta ca faci lobby) chiar a intrat pe drumul de acces pietonal care face legatura dintre statia de tramvai si scoala 14. De ce nu vorbiti nimic de copii care trec pe acolo catre scoala 14 si nu mai incap acum doi unul langa altul? Rotundule, in opinia ta, lucrarile au fost sistate abuziv? Atitudine la lucrarile mult intarziate din zona s-a luat, mult mai mult decat ati luat voi in Jurnalul.

Iar cei care au reclamat nu sunt deloc reclamagii de profesie. Mai mult respect nu ti-ar strica.

Autor: Monika
Mai sunt si alte zone unde Termica sapa santuri.In capatul strazii Bucovina pe langa Liceul economic, de 10 luni de zile se pun tevi la 7 scari de bloc.Santurile reprezinta un real pericol pentru cetatenii care vor sa intre in scara blocului.Nimeni nu ia nici un fel de masura,oricand cineva poate sa cada in ele.Si cine raspunde..........?
Autor: eu
in primul rand prisma serv lucreaza pentru aductiunea de gaz si nu ai cum sa vezi oameni de la apa grup acolo si in al doilea rand asa este cand este santier si se lucreaza in oras...voi ati vrea sa fie curatenie de spital in santier? si cati dintre voi au lucrat macar o ora la pikamer sau la tarnacop ca sa vada ca nu poate lucra continuu 8 ore?
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă

Contact: jurnalulbtd@gmail.com
Telefon: 0745 544 745

Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!