Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   
Joi: 29 Martie 2007

Evenimente
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Gastronomie
Comentarii
Proverbe şi...
Lumea lui Rotundu

1 EURO = 4.6539 lei
1 USD = 3.7867 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 58425107
Directorul şcolii din Boscoteni aplică legea pumnului

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: ion
sa-i dea ca doar ele e director nu? adica are facultate nu?
Autor: maria
da,da, sa-i dea e foarte bine acolo!macar nu-i da cu pumnul pe la spate ca Felicia Mihai de la DGASPC,ea invoca faptul ca salariatii nu cunosc legea si organizeaza testari ,dar vai de capul si de mintea de gaina ea nu stie nicio lege si are tupeul de a cere legislatie .Mare-i gradina....in care Calicul nu-i calic destul daca nu-i si fudul,""prostul mananca praznicul'""si Curva Ia prajana""S-ar traduce cam asa, calica afost odata dar a mancat praznicul saracilor si a ajuns curva cu studii sociale in sprijinul si in slujba celor ce I-a oropsit.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă

Contact: jurnalulbtd@gmail.com
Telefon: 0745 544 745

Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!