Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   
Miercuri: 14 Februarie 2007

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Editorial
Învăţământ
Sport
Administraţie
Social
Sindicate
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Proverbe şi...
Lumea lui Rotundu

1 EURO = 4.6655 lei
1 USD = 3.7891 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 59223723
Scandal între IŞJ şi sindicate Pentru că nu deschid mintea, vor deschide punga

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Iago
Funcţionari de modă veche, închistaţi la minte. Instituţiile statului trebuiesc epurate de astfel de angajaţi. Ei blochează şi birocratizează mersul activităţii. Ar trebui chemţi în judecată şi să li se ceară daune-interese, de să plătească cel puţin două generaţii de acum înainte. Numai aşa vor fi învăţaţi minte.
Autor: Peticutz
Bai nene sefde sindicat , daca hotararea e definitiva si revocabila , pui matale bani din buzunar sa o platesti? Esti ca madam Tiprigan , care considera ca se subintelege din textul legii ca se plateste totul , mai putin ceea ce trebuie.

Trimiteti voi clar , in teritoriu anexele hotararii judecatoresti cu sumele ce trebuiesc platite si dupa aia mai vorbim.

Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă

Contact: jurnalulbtd@gmail.com
Telefon: 0745 544 745

Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!