Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   
Joi: 28 August 2008

Evenimente
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Sănătate
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Mondene
Reportaje
Comentarii
Lumea lui Rotundu

1 EURO = 4.6606 lei
1 USD = 3.7828 lei


Număr accesări
Astăzi:
18777
De la 07 Ianuarie 2003
58403328

Pentru a-şi îndeplini planul, Poliţia ne amendează din birou

  • furt de date personale la Poliţia Română
  • o profesoară din Timişoara amendată la….Bucureşti
Acuzatii grave aduse Politiei care isi face planul de amenzi pe spinarea contribuabililor romani ! Profesoara din Timisoara, inspector şcolar de specialitatea chimie şi profesor de chimie, detine secretul..teleportarii ! in cateva secunde a venit din Timisoara pe o strada din sectorul 3 in Bucuresti, unde ar fi injurat ca la usa cortului o alta persoana si s-a teleportat la loc in Timisoara.
Politia refuza sa raspunda de unde a avut politistul datele personale ale d-nei profesor, cu care a completat procesul-verbal de contraventie.
D-na profesor Maria A. s-a adresat echipei de la www.AsistentaPentruConsumatori.ro cu aceasta poveste iesita din comun :

Numele meu este Maria A., sunt domiciliata in Timisoara si am nevoie de un sfat din partea d-voastra intr-o problema in care am intrat fara voia sau stirea mea.
Va expun mai jos povestioara mea:
In data de 3.07.2008, undeva in Bucuresti un agent de politie a incheiat un proces verbal pe numele meu (sunt trecute aici toate datele mele din buletin: adresa serie, numar, cnp) prin care sunt acuzata de o persoana necunoscuta mie ca i-as fi adresat cuvinte jignitoare si l-as fi amenintat cu acte de violenta pe strada pe care acesta locuieste. In proces este prevazuta si o amenda si un cont unde se depun banii. Procesul verbal a fost incheiat in absenta martorilor, in locul unde trebuia sa semneze martorul, a semnat tot persoana care face acuzatia iar despre mine (contravenientul) se spune ca as fi fost de fata dar am refuzat sa dau date cu privire la identitatea mea si as fi refuzat sa semnez.
In data respectiva, la ora respectiva eu ma aflam la domiciliul meu din Timisoara, fapt ce poate fi atestat de o serie de martori, iar in cursul zilei de 3 iulie, am fost prezenta la serviciu, fapt ce de asemenea poate fi dovedit foarte usor. Drept probe voi folosi pontajul de la serviciu (programul este cuprins intre orele 09.00-18.00, nu aveam timp fizic sa ajung la Bucuresti, decat cu avionul, lucru ce poate fi verificat la aeroport-nu s-a emis nici un bilet pe numele meu in acea zi), declaratii ale martorilor legalizate la notar.
Impotriva procesului verbal am facut o plangere la Judecatoria sectorului 3 Bucuresti in care am mentionat ca in data de 3 iulie eram in Timisoara si am cerut anularea procesului verbal si exonerarea de la plata amenzii.
Dupa o luna de la depunerea plangerii am primit pe adresa mea de domiciliu o citatie de prezentare in proces (pe 3 octombrie 2008) si o cerere din partea Directiei de Politie a Mun. Bucuresti catre Dep. Juridic de respingere a plangerii mele. Ei cer judecarea in lipsa. Pe mine ma afecteaza foarte mult aceasta problema, nu imi explic cum s-a ajuns la datele mele personale si in ce masura pot fi folosite in absenta mea, as vrea sa fie prezenti in judecata cei doi: Agentul constatator si persoana care a facut acuzatia. Vreau sa cred ca justitia romana nu este atat de stupida incat sa dea castig de cauza Politiei Roamane (reprezentata prin agentul constatator) pentru un proces verbal intocmit intr-un asemenea mod.
Procesul are numarul de dosar 10210/301/2008 si are primul termen de judecata la Judecatoria sectorului 3 la data de 03 octombrir 2008.
Insa acuzatiile aduse Politiei, cum ca " isi face planul la amenzi" folosind ilegal datele personale ale unor romani , sunt extrem de grave iar acest incident trebuie de urgenta investigat de ANPSDCP sub aspectul respectarii drepturilor pe care d-na profesor Maria A. le are conform Legii 677 /2001 privind protectia datelor cu caracter personal.
O sa trimitem sesizarea scrisa catre ANSPDCP in acest sens si vom cere anularea procesului-verbal de contraventie in fata instantei de judecata.
Pentru comentarii sau sugestii pe tema acestui material , ori daca ati trecut prin situatii similare si credeti ca ele trebuie cunoscute si reclamate autoritatilor si Justitiei, va invit sa imi scrieti la adresa iulian.urban@gmail.com


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

[ Comentarii (0)]

 

  
Doar 30% din creanţe sunt recuperate de Fisc
Alte patru blocuri vor fi reabilitate termic
Şi-a înşelat concubinul cu care trăia de 13 ani
Minorii din detenţie au luat contact cu cele sfinte
Copil de 8 luni înecat în dejecţii de animale
Şcolile, raiul corupţiei, incompetenţei şi neputinţei
Ioan Rotundu
Comentariul comentariilor (CLXXVI)
(Ioan Rotundu)
Rockerii botoşăneni neagă pactele încheiate cu Satan
Noi farse ale lui Gabi Jugaru
„Românii, chiar dacă sunt cetăţeni europeni, vor trebui să se supună unor cerinţe”
Occidentul cântă placa Moscovei din cazul Kosovo
Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!
„Şi prin tăcere suntem vinovaţi. Noi nu uităm”
Dreptul moral
Ce cred liderii politici de la Chişinău de criza provocată de Rusia în Caucaz
Lavrov aduce iar în actualitate planul de federalizare a Basarabiei
” Şi ce dacă mă reclami la OPC, până vin ei, schimb preţul!”
consumator strivit la Altex
Program Tele'M Botoşani joi, 28 august
Reacţia prostituatei
Horoscop
Guvernul mai întâi numără, după care le va plăti şi salariile
După 20 de ani de pauză, a apărut un caz de tetanos
Pensia se majorează, dar pe etape
Desemnat şef al CJ, Ţurcanu îi va scutura niţel pe cei de la Drumuri şi Apa Grup
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă

Contact: jurnalulbtd@gmail.com
Telefon: 0745 544 745

Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!