Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   
Joi: 28 August 2008

Evenimente
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Sănătate
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Mondene
Reportaje
Comentarii
Lumea lui Rotundu

1 EURO = 4.6650 lei
1 USD = 3.7930 lei


Număr accesări
Astăzi:
26173
De la 07 Ianuarie 2003
59193197

Noi farse ale lui Gabi Jugaru

Proaspăt întors din vacanţă, Gabi Jugaru se pregăteşte să dea startul unui nou sezon de farse la Pro Tv. Emisiunea ”Jugaru Shukaru” se întoarce cu cele mai proaspete farse şi multă voie bună din 30 august, de la ora 23.00.
În prima farsă a noului sezon, telespectatorii Pro Tv au ocazia să-l vadă pe fotbalistul Daniel Niculae într-o ipostază neobişnuită: accea de complice a lui Gabi Jugaru. Victima? Un prieten foarte bun de-al jucătorului, care s-a pomenit că este acuzat că a spart o oglindă foarte scumpă, pe care Daniel şi-o comandase. Confuzia apare însă când la mijloc se mai iveşte o oglindă şi un vecin impunător, nervos şi pus pe ceartă. ”Farsa a dorit-o Daniel Niculae, un om super simpatic, pentru un prieten din copilărie”, povesteşte Gabi. ”L-a rugat pe Sandu, aşa îl cheamă pe păcălitul nostru, să aştepte un salariat de la o firmă de curierat rapid care trebuia să-i aducă o oglindă Swarovsky, de vreo ... 5.000 de euro. Ce s-a întâmplat cu oglinda respectivă şi cu încă o alta ... urmăriţi în prima ediţie ”Jugaru Shukaru”, pe 30 august!”, a mai spus farsorul.
Întrebat cum de a avut ideea să îl coopteze pe fotbalist în toată această tărăşenie, Jugaru mărturiseşte că această farsă a fost pusă la cale chiar în vacanţa sa de vară: ”S-a întâmplat ca eu şi Daniel să fim cazaţi la acelaşi resort, în Belek, iar după două, trei zile el m-a văzut ... şi s-a uitat cu surpindere la mine. Am intrat imediat în vorbă, am jucat mai multe zile rummy pe marginea piscinei, ne-am povestit una-alta şi uite-aşa am ajuns la ideea că trebuie să punem de-o farsă.” Cât despre rezultat, farsorul de la Pro Tv îi asigură pe telespectatori că nu trebuie să rateze această farsă: ”Scenariul a ieşit atât de bine, incât Daniel şi viitorul lui cumnat au râs tot timpul atât de tare, incât mi-era teamă să nu fie auziţi de victimă”, se amuză el.
Despre noul sezon ”Jugaru Shukaru” de la Pro Tv, Gabi spune că a început în forţă filmările şi că are deja pregătite câteva farse spumoase cu impostori, striperi sau gay. În plus, vedeta Pro Tv mărturiseşte că este zilnic asaltat de cereri pentru scenarii amuzante: ”Spre ruşinea mea, sunt şi cereri din sezonul trecut pe care nu am reuşit încă să le onorăm. Dar asta pentru că primim extrem de multe solicitări pentru farse. Sper ca cei care scriu să înţeleagă că nu ai cum să faci aproape 100 de farse pe săptămână ... cam atâtea mailuri vin în medie pe adresa noastră, jugarushukaru@protv.ro”, spune Jugaru. Şi dacă în sezonul trecut victimele primeau cadou un ceas cu poza farsorului, ca să nu uite niciodată că au căzut în plasa lui Jugaru, Gabi mărturiseşte că şi în acest sezon va face aceeaşi surpriză: ”Numai că acum mai am o idee ... la finalul farsei, victima va trebui să ghicească din partea cui e farsa. Dacă nu ghiceşte ... cadoul ajunge la complice”, a încheiat râzând Jugaru. (Camelia Cavadia)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

[ Comentarii (0)]

 

  
Doar 30% din creanţe sunt recuperate de Fisc
Alte patru blocuri vor fi reabilitate termic
Şi-a înşelat concubinul cu care trăia de 13 ani
Minorii din detenţie au luat contact cu cele sfinte
Copil de 8 luni înecat în dejecţii de animale
Şcolile, raiul corupţiei, incompetenţei şi neputinţei
Ioan Rotundu
Comentariul comentariilor (CLXXVI)
(Ioan Rotundu)
Rockerii botoşăneni neagă pactele încheiate cu Satan
Pentru a-şi îndeplini planul, Poliţia ne amendează din birou
furt de date personale la Poliţia Românăo profesoară din Timişoara amendată la….Bucureşti
„Românii, chiar dacă sunt cetăţeni europeni, vor trebui să se supună unor cerinţe”
Occidentul cântă placa Moscovei din cazul Kosovo
Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!
„Şi prin tăcere suntem vinovaţi. Noi nu uităm”
Dreptul moral
Ce cred liderii politici de la Chişinău de criza provocată de Rusia în Caucaz
Lavrov aduce iar în actualitate planul de federalizare a Basarabiei
” Şi ce dacă mă reclami la OPC, până vin ei, schimb preţul!”
consumator strivit la Altex
Program Tele'M Botoşani joi, 28 august
Reacţia prostituatei
Horoscop
Guvernul mai întâi numără, după care le va plăti şi salariile
După 20 de ani de pauză, a apărut un caz de tetanos
Pensia se majorează, dar pe etape
Desemnat şef al CJ, Ţurcanu îi va scutura niţel pe cei de la Drumuri şi Apa Grup
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă

Contact: jurnalulbtd@gmail.com
Telefon: 0745 544 745

Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!