Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   
Marţi: 19 Noiembrie 2013

Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Ştiri agenţii
Horoscop
Gastronomie
Comentarii
Evenimente
Lumea lui Rotundu

1 EURO = 4.6679 lei
1 USD = 3.8116 lei


Număr accesări
Astăzi:
19441
De la 07 Ianuarie 2003
57467198

Incendii din neglijenţă

Doi cetăţeni din municipiul Botoşani şi Arborea, comuna George Enescu, au fost la un pas să rămână fără agoniseala de-o viaţă din cauza neglijenţei. Incendiile care le-au cuprins o parte din bunurile din locuinţe s-au produs duminică, 17 noiembrie 2013, la interval de opt ore. La Arborea, comuna George Enescu, proprietarul a încercat sa-şi încălzească încăperea unde locuia. A încins soba, iar căldura radiată a aprins materialele combustibile din apropiere.
Incendiul s-a extins cu repeziciune la bunurile din locuinţă, dar şi la o parte din acoperiş. Când şi-a văzut întreaga agoniseală ameninţată de flăcări, proprietarul a solicitat sprijinul pompierilor. I-a sărit în ajutor un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Dorohoi, cu o autospecială cu apă şi spumă. Incendiul a fost stins în mai puţin de jumătate de oră, fiind salvate bunuri materiale în valoare de cca. 35.000 lei. Pagubele au fost estimate la aproximativ 8.000 lei.
Un aragaz lăsat nesupravegheat pe timpul funcţionării a provocat aprinderea unor bunuri depozitate în apropiere. S-a întâmplat într-un apartament situat într-un bloc de pe strada Bucovina din municipiul Botoşani. Apelul de ajutor a fost înregistrat puţin după ora 15.00. Spre locul indicat s-a deplasat un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani, cu o autospecială cu apă şi spumă.
La sosirea gărzii de intervenţie, ardeau o parte din bunurile din bucătărie, existând pericolul ca flăcările să se extindă la celelalte încăperi ale apartamentului. Incendiul a fost stins în mai puţin de un sfert de oră, fiind salvate bunuri materiale în valoare de 120.000 lei. Au ars furtunul de alimentare cu gaz al aragazului, o găleată din plastic şi o bormaşină.
Compartimentul Informare şi Relaţii Publice al I.S.U. Botoşani

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

[ Comentarii (0)]

 

  
Vremea se răceşte. Prognoza meteo până pe 1 decembrie
Guvernul a publicat Ordonanţa prin care majorează semnificativ impozitarea aplicată contribuabililor
Furaje distruse într-un incendiu provocat
Mormolocii din opoziţia botoşăneană
Ioan Rotundu
Bancul zilei: Profesoara lui Bulişor
Preşedintele Hollande s-a prăbuşit în sondaje
Marine Le Pen ii cere să dizolve Adunarea Naţională
Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!
După ce a sponsorizat un forum in SUA, conducerea Complexului Energetic Oltenia trimite angajaţii în şomaj tehnic şi concedii fără plată
Crin Antonescu: Relaţia cu Partidul Conservator nu mai există
Horoscop
Gastronomie: Friptură de porc delicioasă
Nagâţul Cosmin Andrei încă umblă drogat
Ioan Rotundu
Petru Bogatu: UE accept㠄divorţul civilizat” cu Transnistria?
Botoşani: Domnule preşedinte, daţi-i afară pe cei din conducerea Nova Apaserv
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă

Contact: jurnalulbtd@gmail.com
Telefon: 0745 544 745

Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!