Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   
Joi: 30 Iulie 2009

Politică
Social
Horoscop
Remember
Evenimente
Lumea lui Rotundu

1 EURO = 4.6606 lei
1 USD = 3.7828 lei


Număr accesări
Astăzi:
18774
De la 07 Ianuarie 2003
58403325

Iavorenciuc acuză lipsa terenurilor de joacă

Omul de afaceri liberal, Gheorghe Iavorenciuc a acuzat lipsa spaţiilor de joacă din municipiu, motivat de faptul că se construieşte din ce în ce mai mult. „Coborând scările blocului, noi şi copiii ne simţim striviţi de lipsa unui spaţiu de joacă, a unui spaţiu de relaxare. Spaţiile dintre blocuri din tot oraşul au fost retrocedate, au fost abuziv destinate construcţiilor. Se fac chioşcuri, se vând terenuri pentru nu ştiu ce buticăreală prin oraş”, a declarat Gheorghe Iavorenciuc, specificând că se va milita ca toate terenurile rămase disponibile din zona blocurilor să fie achiziţionate de către Primărie, să nu se mai dea undă verde la fel de fel de construcţii.
„La ora actuală, în zona blocurilor este supraaglomerat. Deşi se spune că oraşul este aerisit, nu este aşa. Poate da, dar înspre Răchiţi, Hudum. În interior, lucrurile nu stau aşa. Copiii nu au ce face. Terenul din incinta unui grup de blocuri nu trebuia înstrăinat niciodată pentru că reprezintă ambiantul în care e construit acel grup”, a mai adăugat Iavorenciuc. Municipalitatea a anunţat pe de altă parte că problema este în atenţie, că există un contract multianual şi, în funcţie de câţi bani disponibili sunt, vor fi amenajate locurile de joacă. „În următorii trei-patru ani vor fi amenajate toate locurile de joacă. Oricum noi am făcut un studiu de fezabilitate pentru a achiziţiona anul acesta în jur de 20 locuri de joacă din totalul de 140 terenuri de joacă”, a declarat viceprimarul Florin Ghiorghiţă. (Eliza Sofian)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

[ Comentarii (1)]

 

  
Astăzi va avea loc asaltul lui Ciubotaru şi Ciobanu asupra lui Liviu Conţac
Horoscop
Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!
Liberalii vor sta cu ochii pe Hy Speed Recovery
Aleşii locali au votat noul regulament de circulaţie în Botoşani
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă

Contact: jurnalulbtd@gmail.com
Telefon: 0745 544 745

Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!