Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   
Luni: 23 Aprilie 2012

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Învăţământ
Sănătate
Social
Sindicate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Caricaturi
Lumea lui Rotundu

1 EURO = 4.6646 lei
1 USD = 3.7833 lei


Număr accesări
Astăzi:
950
De la 07 Ianuarie 2003
59140492

Horoscop

Berbec – Sunteţi mai rebeli ca niciodată şi vă place lupta, dar de dorit ar fi să găsiţi o soluţie de compromis. Abilităţile de comunicare sunt bune şi reuşiţi să vă atingeţi obiectivele.

Taur – Dimineaţă aveţi tendinţa să vă supraapreciaţi capacitate de efort. Este foarte bine că aveţi încredere în forţele proprii, dar păstraţi-vă realismul.

Gemeni – S-ar putea să constataţi că v-aţi făcut planuri total nerealiste. Vă recomandăm să vă sfătuiţi cu partenerul de viaţă. Împreună puteţi rezolva problemele cu care vă confruntaţi.

Rac – Sunteţi total nemulţumit şi aveţi tendinţa să criticaţi pe toată lumea. Încercaţi să nu exageraţi pentru că s-ar putea să-i necăjiţi pe cei din jur.

Leu – Din cauza stării de confuzie pe care o resimţiţi, dimineaţă s-ar putea să înţelegeţi greşit sfaturile unui bărbat mai în vârstă. Ar fi bine să nu faceţi nimic fără să vă consultaţi familia.

Fecioară – Dimineaţă faceţi planuri de afaceri foarte ambiţioase. Vă sfătuim să fiţi realist şi să înţelegeţi că singur nu vă puteţi descurca. După-amiază este posibil să aveţi discuţii cu iubitul.

Balanţă – Dorinţa de a câştiga mai mult vă face să neglijaţi planul sentimental şi riscaţi să ajungeţi la discuţii aprinse cu partenerul de viaţă. Ar fi indicat să căutaţi o soluţie de compromis.

Scorpion – Este foarte posibil să aveţi o zi agitată. Unele nemulţumiri mai vechi ar putea fi discutate şi ameliorate. Totul este să nu daţi dovadă de tact şi de foarte multă răbdare.

Săgetător – Încercaţi să găsiţi răspunsuri la câteva întrebări care nu vă dau pace. Doriţi să petreceţi mai mult timp singur şi vă enervează cei care vă deranjează.

Capricorn – Este posibil ca astăzi să faceţi un pas important în viaţă. Ar fi indicat să vă păstraţi calmul şi să nu vă faceţi griji. După-amiază, o rudă apropiată vă ajută cu nişte bani.

Vărsător – Partenerul de viaţă şi prietenii vă apreciază pentru dorinţa de schimbare. Ar fi bine să profitaţi din plin de şansele care vi se oferă. Terminaţi o lucrare importantă. Peşti – Încercaţi să vă orientaţi energia către un singur scop, în caz contrar aţi putea avea probleme de sănătate pe fond nervos. Veţi munci tot timpul.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

[ Comentarii (0)]

 

  
Caricatura zilei
Banul zilei: Jignire
Vâzdoagă îşi măsoară forţele cu preşedintele Băsescu
Primăria Botoşani fruntaşă la absorbţia fondurilor europene
Marcu visează o majoritate covârşitoare la alegeri
Protocol de susţinere între federaţiile sindicale din Sănătate
Pacienţii vor garanţii că le vor fi respectate drepturile în sistemul de sănătate
Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!
Măsurile de prevenire a sarcinilor nedorite, ineficiente
Profesori admişi în rândul „experţilor” prin contestaţii
Prognoza meteo până la 3 mai
Guvernul va declara ziua de luni 30 aprilie 2012 drept zi nelucratoare
Descoperire arheologică excepţională, din epoca fierului
"Asemenea oameni se nasc odată la o mie de ani"
„Raptul Basarabiei de la 1812 și impactul lui asupra istoriei românilor”
Botoşani: Mihai Aroşoaie, învins oricum
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă

Contact: jurnalulbtd@gmail.com
Telefon: 0745 544 745

Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!