Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   
Luni: 25 Ianuarie 2010

Evenimente
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Sindicate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Anchete
Caricaturi
Lumea lui Rotundu

1 EURO = 4.6599 lei
1 USD = 3.8182 lei


Număr accesări
Astăzi:
16692
De la 07 Ianuarie 2003
57181726
Editorial

Suntem manipulaţi, dar nu ne pasă!

  • Ioan Rotundu
De mai mult timp am avut convingerea că manipularea omenirii face parte dintr-un program mai amplu al Guvernului mondial, numit şi guvernul din umbră, iar teoria conspiraţiei se confirmă şi ne confirmă existenţa acestuia. Astăzi, pe site-ul Jurnalului am publicat o anchetă a jurnalistului Dragos-Paul Aligică, care confirmă din plin existenţa unei manipulări la nivel mondial. Este vorba de dovezi care atestă că teoria cu încălzirea globală este o mare cacealma pusă la cale chiar de unii oameni de ştiinţă aflaţi în tandem cu marile companii multinaţionale în spatele cărora se află persoane care fac parte din cercul Guvernului mondial.
Manipularea a mers până acolo încât oamenii de ştiinţă implicaţi în falsificarea unor informaţii nu s-au sfiit să întindă mâna şi să primească Premiul Nobel pentru pace. Mă refer aici la Raportului din 2007 al Comisiei Interguvernamentale pentru Schimbări Climatice (IPCC) care a anunţat ferm că până în 2035 gheţarii din Himalaya se vor topi din cauza încălzirii climei şi care a fost răsplătit pentru aceste avertizări cu Premiul Nobel pentru pace. Descoperiţi de presă că au minţit, aceeaşi oameni de ştiinţă şi-au cerut scuze public. Dar manipularea lor cu încălzirea globală şi-a produs efectul, inclusiv în România.
Mă veţi întreba cum? Simplu. În numele încălzirii globale, la Kyoto, în Japonia , s-a semnat Convenţia pentru reducerea emisiilor de gaze, tocmai pentru prevenirea încălzirii globale. În numele acestei convenţii, Uniunea Europeană a stabilit României cantitatea de gaze pe care o poate emite în atmosferă. În fond, în spatele acestor convenţii şi obligaţii stau interesele economie ale marilor producători de autoturisme. Pentru că vânzările le sunt în scădere de la an la an, se intentează pretexte ca maşinile vechi să fie înlocuite cu altele noi, ecologice.
Aşa a apărut la noi, ca şi în ale ţări din Uniune, Programul rabla. Cine câştigă de pe urma acestui program? Nicidecum mediul, nicidecum nu se va răci clima. Câştigă industria de automobile, care-şi vede facilitată şi garantată vânzarea producţiei. Pierdem noi, pentru că Programul rabla este finanţat din banii publici, bani cu care s-ar putea rezolva probleme sociale mult mai stringente.
Acesta este un caz de manipulare. Dar mai avem şi altele. De exemplu, în ediţia Jurnalului de sâmbătă am publicat un comentariu al senatorului PDL Iulian Urban prin care acesta ne anunţa extrem de surprins că autorităţile române au acceptat, caz unic pe glob, să fim supuşi unui experiment intitulat "Codex Alimentarius".
Este vorba de a se experimenta pe oameni consumul alimentelor obţinute prin sinteză chimică şi modificări genetice ale plantelor. Toate ţările lumii au refuzat să-şi supună poporul unui asemenea experiment, numai conducătorii României nu.
N-am fost informaţi dar, pentru că autorităţile au fost deconspirate, ne vor ameţi de cap cu nişte justificări pe care le vom accepta, aşa cum am acceptat şi în cazul vaccinului contra gripei porcine, o altă mare manipulare la care am fost supuşi şi pe care am acceptat-o ingenuu.
În numele protecţiei mediului, ţăranii, care de milenii şi-au folosit gunoiul din grajd şi din curte pentru a împrospăta forţa pământului ostenit de cultura plantelor, sunt acum obligaţi să plătească pentru a li se căra acelaşi gunoi la distanţe de zeci de kilometri. Manipularea este în numele protecţiei mediului şi al Uniunii Europene. În realitate, în spatele afacerii stau nişte firme ale băieţilor deştepţi, care încasează de la ţărani o taxă lunară pentru colectarea gunoiului, gunoi care, în final, tot pe ogor ajunge sau tot în capătul grădinii este depozitat. Da taxa este taxă şi trebuie plătită! Primarii comunelor sunt supuşi unor presiuni enorme să încheie contracte de colectare a gunoiului cu aceste firme, altfel vin „tovarăşii” băieţilor deştepţi, îmbrăcaţi în haine de comisari la Garda de Mediu şi îi amendează.
Tot aşa s-au pus bazele afacerii cu firma Proton Bacău, cea care incinerează animalele moarte şi oasele de la abatoare. Primăriile au fost obligate să încheie contracte, cu plată lunară, fie că firma ridică sau nu mortăciuni. Milioane de euro s-au stors din bugetele locale ale primăriilor şi au intrat în conturile firmei Proton, în spatele căreia băieţii deştepţi stau şir până la nivel de funcţii ministeriale.
Să vă mai aduc aminte şi de manipularea cu gripa aviară, o manipulare demnă de a sta alături de cea cu gripa porcină. În 2009, jurnalista austriacă Burgermeister a demonstrat că virusul gripei aviare a fost răspândit intenţionat şi cu ştiinţa celor de la ONU şi OMS. Un alt jurnalist a demonstrat că şi în cazul gripei porcine virusul s-a răspândit cu binecuvântarea ONU şi OMS.
Când se lucrează la un aşa înalt nivel, nu cred că se mai poate pune la îndoială că teoria conspiraţiei n-ar avea suport în realitate. Din păcate noi, cei supuşi acestor experienţe exterminatoare, aflăm ultimii şi abia după consumarea evenimentelor, şi aceasta graţie unor jurnalişti care mai au o brumă de profesionalism şi îşi asumă consecinţele, nu de puţine ori plătind cu viaţa descoperirile lor. Iar noi ce facem? Acceptăm, totul cu nonşalanţă şi ne supunem sacrificării fără crâcnire. Iar când câte o voce ne atenţionează ce se întâmplă cu noi, fie că o persiflăm, fie că o tratăm ca pe o fabulaţie. Părerea mea!

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

[ Comentarii (4)]

 

  
O decizie demagogică
Tinerii şomeri sunt consiliaţi… cu promisiuni
Au câştigat bani la leafă, dar nu vor înţelege mai nimic din ei
CAS a câştigat toate procesele de executare silită
Noi obligaţiile ale medicilor de familie faţă de copii
Rădăşanu vrea, pentru protecţia copilului, o lege mai umană
Sindicatele bugetarilor sunt în fierbere
Furt din supermarket
„Mafiot” la Cordăreni
Doar două treimi dintre secretarii de comună au studii superioare
Prefectul a avertizat primarul comunei Adăşeni să intre în legalitate
Drujbe „de marc㔠la preţ de bazar
România a fost şi va fi un avocat permanent al integrării europene a Republicii Moldova
Pleac-ai noştri, vin ai noştri, noi rămânem tot ca proştii
Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!
Slabe speranţe pentru reeditarea operei lui Dumitru Iov în anul 2010
Nemulţumirea botoşăneanului Costel Codău
Locuinţă incendiată de un cablu electric neizolat corespunzător
Salvată din casa cuprinsă de flăcări
Moldovenismul este un construct etnic şi geopolitic artificial
Spicherul atacat şi nesusţinut
Preşedintele Obama tulbură apele internaţionale ale sistemului bancar
Încălzirea globală: alt scandal. Mare şi comic
Şapte judeţe intră sub incidenţa Codului Portocaliu
Botoşanii se află printre ele
Doar IQ-ul îi desparte
Horoscop
Românul şi ce-ar vrea el în 2010
Comentariul comentariilor (XII)
Ioan Rotundu
„Curtea de Conturi nu este Dumnezeul nostru, al tuturor”
le-a spus primarilor din judeţ
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă

Contact: jurnalulbtd@gmail.com
Telefon: 0745 544 745

Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!