Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   
Marţi: 22 Mai 2012

Evenimente
Infracţiuni
Editorial
Învăţământ
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Lumea lui Rotundu

1 EURO = 4.6606 lei
1 USD = 3.7828 lei


Număr accesări
Astăzi:
18672
De la 07 Ianuarie 2003
58403223

Cum a transformat ministrul Daniel Constantin un training intr-o diplomă acordată de Scottish Agricultural College

Ministrul Agriculturii sustine intr-un CV oficial ca in 2003 a obtinut de la Scottish Agricultural College din Scotia o diploma pentru "Imbunatatirea eficientei personalului".
Contactati de HotNews.ro, reprezentantii Scottish Agricultural College au declarat ca institutia nu i-a acordat nici un fel de diploma. Daniel Constantin a transmis un document care arata ca a participat la un curs de pregatire pe parcursul unei perioade de cinci zile la Bucuresti la care au predat profesori ai Scottish Agricultural College.
Oficialii Scottish Agricultural College au precizat urmatoarele despre documentul prezentat de ministrul Constantin: Documentul nu este o diploma sau un certificat de performanta sau o realizare academica anume.
Daniel Constantin arata in CV-ul postat pe site-ul Partidului Conservator ca a studiat in 2003 la Scottish Agricultural College. Ministrul Agriculturii mentioneaza si ca a primit o diploma pentru „Imbunatatirea eficientei personalului”. Aceasta referinta nu mai apare, insa, pe CV-ul postat pe site-ul Ministerului Agriculturii.
Contactat de HotNews.ro si intrebat despre diploma obtinuta de la Scottish Agricultural College, ministrul Agriculturii a explicat ca este vorba de un curs de cateva zile tinut in Romania de profesori scotieni. "Este un curs care s-a facut in Romania cu o diploma eliberata de reprezentantii colegiului din Scotia. Am diploma la cabinet si v-o pun la dispozitie oricand, pe fax, pe email", a spus Constantin.
Intrebat de ce diploma de la Scottish Agricultural College apare in CV-ul de pe site-ul Partidului Conservator si nu mai apare pe CV-ul de pe site-ul ministerului, Daniel Constantin a raspuns ca "probabil din eroare, nu din alt motiv".
Contactati de HotNews.ro, reprezentantii Scottish Agricultural College au declarat ca nu au gasit in baza lor de date nici o referinta ca Daniel Constantin ar fi studiat acolo si ca primit o diploma.
"Inregistrarile noastre oficiale nu contin vreo informatie ca pe numele indicat de dumneavoastra ar fi fost acordata o diploma. Exista insa posibilitatea ca el (Daniel Constantin n.red.) sa fi participat la un curs, dar noi nu pastram date despre aceste cursuri pentru perioada respectiva", a transmis profesorul George Marshall, reprezentantul Scottish Agricultural College.
Agenţia de ştiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

[ Comentarii (0)]

 

  
Horoscop
Bancul zilei: Furia mamei
Cine pierde şi cine câştigă?!
Ioan Rotundu
Botoşani: Campania electorală văzută la faţa locului (II)
Sute de kilograme de zahăr cu aromă de evaziune, confiscat la Mihăileni
În drum spre casă s-a ales cu un dosar penal
Ministrul Silaghi şi-a angajat până acum 11 consilieri şi secretari
Centrul European de Studii Covasna – Harghita:
Nyiro Jozsef – vinovat de propagandă de război fascist şi de anti-Semitism
Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!
Tot de la “păsăric㔠i se trage şi lui Romanescu
Ioan Rotundu
Botoşani: Premianţi în chimie felicitaţi de prefectul judeţului
Bătaie cu sticle de bere la Roma
Bac în sesiune specială
O nouă strategie pentru prevenirea violenţei în şcoli
IŞJ Botoşani mai are nevoie de 180 camere video
Nu se mai achiziţionează prin licitaţie mobilier pentru clasele pregătitoare
Deces la Maternitatea Botoşani
Călăraşi: Eveniment de neuitat pentru bătrânii comunei
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă

Contact: jurnalulbtd@gmail.com
Telefon: 0745 544 745

Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!