Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   
Joi: 21 Martie 2013

Politică
Infracţiuni
Economic
Învăţământ
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Evenimente
Lumea lui Rotundu

1 EURO = 4.6650 lei
1 USD = 3.7930 lei


Număr accesări
Astăzi:
19341
De la 07 Ianuarie 2003
59186365

Cu ce se ocupă subprefectul Sebastian Tocariu, plătit din banii publici

  • Ioan Rotundu
Sebastian Tocariu, personajul care a rezistat şef sub toate guvernele pro sau anti preşedintele Traian Băsescu, pentru că tot n-are ceva de făcut ca subprefect, citeşte zilnic presa locală şi postează comentarii.
Nu comentarii care să lumineze cititorii asupra preocupărilor Instituţiei prefecturii, ci comentarii prin care-şi apără nevoile şi familia.
Iar comentariile sale, lipsite de substanţa raţiunii umane, sunt postate în timpul programului de lucru, când Tocariu este plătit din banii publici.
Lipsit de curajul asumării răspunderii asupra conţinutului comentariului, subprefectul se foloseşte de pseudonime. Chiar dacă a creat o adresă de E-mail falsă pe numele meu, subprefectul n-a avut în vedere că pe site se înregistrează adresa PC de unde suntem accesaţi.
Iată ce comentariu a postat, marţi, la articolul intitulat „Botoşani: Monştrii demolatori ai „culturii botoşănene”:
„Autor: rotundu@gmail.com
Adaugat de la: ns.prefecturabotosani.ro
Data/ora: 2013-03-19 16:45:47
V-a contaminat ciuma rosie Domnule Rotundu! Rotaru, singur la un concurs superpolitizat este potrivit la Garda de mediu dar Doamna aia profesor de istorie, care a dat examen alaturi de alti 10 sau cati erau, inclusiv cineva din muzeu - persoana controversata conform celor aparute prin presa - nu este potrivita doar pentru ca este nevasta nu stiu cui. Doamna Lupascu nu este buna nici sa-si doreasca un post sau altul.... Sunteti penibili domnilor ziaristi, inclusiv Dumneata Domnule Rotundu, care ati trecut intr-un suflet la pupat in spate P(artidul)S(tat)D(emocrat), si latrati la tot ce nu are rosu la piept. Doamne ocroteste-i pe romani...”

Domnule Tocariu, citeşti presa pe sărite. Eu am fost şi sunt cel mai înverşunat critic al personalităţii publice cu care pupila prefectului Costică Macaleţi a intrat în viaţa publică. Dar cum în acele texte critice n-a pomeni şi numele Laurei Tocariu, soţia dvs. ajunsă şefa Secţiei de etnografie graţie soţului subprefect, n-aţi avut nicio motivaţie să citiţi acele texte.
Faptul că sunteţi fan al doamnei Cătălina Lupaşcu, până de curând şefa soţiei dvs. pe când era inspector la IŞJ Botoşani, spune multe despre scara valorilor cu care operaţi în viaţă.
În ce mă priveşte, n-am fost cuprins de ciuma roşie nici când era instalată pe întreg teritoriul României decât atât cât să-mi protejez munca profesională de a nu fi umilită de către activiştii de partid.
Şi mai aveţi în vedere, domnule subprefect, c ă datorită ciumei roşii sunteţi acum pe acest post. Aveţi grijă, ciuma roşie nu lucrează la vedere şi ar fi păcat să-i cădeţi victimă pentru că sunteţi tânăr şi recuperabil pentru societate.
Ieri, din nou subprefectul a simţit nevoia să comenteze. A făcut-o la editorialul „Măgăria lui Ţurcanu”, apărând escrocheria care se pune la cale de către conducerea Consiliului Judeţean Botoşani împotriva botoşănenilor. Desigur, corb la corb nu-şi scoate ochii, mai ales că fac cu toţii parte din haita care atacă acum, fără ruşine şi scrupule, toate valorile poporului român. Iată şi comentariul:
„Autor: angajat
Adaugat de la: ns.prefecturabotosani.ro
Data/ora: 2013-03-20 14:30:16
Se vede că eşti din clica lui Iacob(apropo: la care partid mai pupă clanţa? a mai rămas vre unul).Informează-te mai bine cum e cu perioadele când societatea a funcţionat bine si oamenii şi-au luat salariile corect. Nu huli pe alţii doar pentru că ai dumneata ciudă pe unul sau altul (sau te-a ,,rugat,, cineva să-i faci imagine pentru orice eventualitate .....!?)”

Domnule subprefect, eu apăr interesele juste ale botoşănenilor, dvs. pe ale cui le apăraţi?

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

[ Comentarii (1)]

 

  
Horoscop
Bancul zilei: Lăcomie popească
Gastronomie: Piept de pui cu ciuperci la cuptor
O surpriză în serial pentru Florin Ţurcanu
Ioan Rotundu
Turismul pentru beneficii sociale este o problema a romilor
Pedepsele pentru evaziune fiscală au fost drastic înăsprite
Cipru spune NU, scandalul continuă
Londra trimite un avion cu un milion de euro cash pentru angajaţii din Cipru ai Majestăţii Sale
Scandalul românesc de la Salonul de carte de la Paris
nici premierul Ponta nu vrea să mai meargă
Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!
Reacţii de solidaritate cu scriitorii jigniţi de Andrei Marga
Politica energetică a lui Ponta ne usucă buzunarele
firmele botoşănene plătesc sume uriaşe pentru certificatele verzi
Nu pe Flutur, ci pe angajaţi se răzbună Portariuc
Lui Portariuc toate-i ies pe dos
Banii de la străzi, Portariuc i-a dirijat la şcoli
100 mii lei pentru firmele care instalează camere video
Cine s-a găsit să-i ceară demisia lui Ghiorghiţă
Botoşani: Ovidiu Portariuc, primarul pacoste pe capul botoşănenilor
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă

Contact: jurnalulbtd@gmail.com
Telefon: 0745 544 745

Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!